Guestbook

56745

Дата: 28.06.2011 | Вложил: эээъфээъэъъъэъъ

гэжф ф хффэоэооэоъяйжаеэъъаеэ

На добър час, умничета!

Дата: 02.10.2010 | Вложил: Йорданка Първанова - Димитровград

Мили деца, примете моя поздрав за вашия сайт! Пожелавам ви пълна с емоции и успехи година, много интересни и незабравими преживявания, за да напълните тези странички с много, много живот и настроение. Г-жа Паскалева ви е подарила сърцето си, но е получила много повече - блясъка в очичките и любовта на всички вас. Щастливци сте с такава учителка. Запазете спомена за нея завинаги в сърцата си! Тя го заслужава!!!
Обичам те, Рози! Справила си се чудесно!

Ре: На добър час, умничета!

Дата: 05.10.2010 | Вложил: Умниците

Толкова трогателно и толкова красиво! Благодарим, г-жо Първанова! Още помним уроците, които проведохме с материали, изработени от Вас за децата от цялата страна. Горди сме, че ни оказвате такава искрена и невероятна чест! Щастливци сме, че сте приятел с нашата учителка, защото това означава, че и ние сме част от Вашето щедро и голямо сърце! Успех с децата Ви, които също като нас ще работят с новите информационни технологии през тази учебна година.

При най-големите !

Дата: 27.08.2010 | Вложил: Вили Георгиева

Пристигам от морето и ... какво виждам ? Нов сайт на IV kлас. Най-големите в началното училище! Отвсякъде УМНИЦИ! Жельо, Дари, Ваньо... -грабвайте мишките и започвайте играта! Е, ученето няма да го забравите, защото много неща вече знаете. Поздравявам прекрасната си приятелка,госпожа Паскалева, за чудните красоти,които е сътворила ! Трудете се, бъдете като нея,упорити, неуморни! Вие си знаете - най-големите са винаги за пример! УМНИЦИ!!! На добър час!!!

Ре: При най-големите !

Дата: 28.08.2010 | Вложил: Умниците

Благодарим Ви, г-жо Георгиева, за всички мили думи! Вие знаете каква радост е да си четвъртокласник, защото с голяма любов изпратихте към "големия живот"своите пораснали ученици. Радвайте се на малките си сладурчета и ако искате заедно да се повеселим, заповядайте на гости при нас! Очакваме Ви! От сърце желаем успех и на Вас!

Честито!

Дата: 19.08.2010 | Вложил: Николина Андонова

Мили, умничета, да ви е честит сайта на класа! Посещавайте го често, за да се забавлявате и допълвате знанията си. Успех на вас и г-жа Паскалева през новата учебна година!

Ре: Честито!

Дата: 28.08.2010 | Вложил: Умниците

Мила г-жо Андонова! Благодарим за красивите пожелания! Във Ваше лице ние имаме достоен и искрен приятел. С нетърпение очкваме да ни запознаете и с Вашите деца.Желаем ми спорна и успешна Нова учебна година и незабравими мигове заедно!

mersi mnogo

Дата: 09.10.2010 | Вложил: todor hristov chernev

мерси много за това пожелание :d

На добър час!

Дата: 19.08.2010 | Вложил: Геновева Йотова

Мили четвъртокласничета!
Вашата учителка е направила един чудесен сайт! В него ще намирате интересни материали за вашата подготовка и много ще се забавлявате! Желая ви успешна учебна година и много щастливи мигове с г-жа Паскалева. Тя е прекрасен учител!
Надявам се да станете добри приятели на моите малки първолачета!

Ре: На добър час!

Дата: 28.08.2010 | Вложил: Умниците

Уважаема г-жо Йотова, съветът Ви към нас е наистина полезен. Ще се постараем да посещаваме най-често страничката "Материали", за да успеем на малките матури в края на учебната година, а и след това. За нас ще е радост и чест да се сприятелим с Вашите прохождащи в света на знанието първолачета.Бихме им помогнали да станат истинска част от него. Бъдете здрави и щастливи заедно! На добър час!

Да се вложи нов материал